Facility Managers

DOCC CONTROL
ZORGT DAT ALLES OP ROLLETJES LOOPT

Van onderhoudsplan
naar smart onderhoud

 Als facility manager kijk je altijd hoe je dingen nog beter kunt organiseren. Daarom is DOCC CONTROL voor jou gemaakt. Gebruiksvriendelijk en compleet. Hier heb je alle informatie van een project bij elkaar.

Werk slimmer,
niet harder

Wij noemen het ook wel facility management 2.0: smart onderhoud op basis van Smartticket technology. Hiermee zet je het gebouw aan het werk én de gebruikers. Zo worden problemen snel gesignaleerd. Je kunt zelfs problemen voorkomen want je hebt perfect inzicht waar problemen kunnen ontstaan. Zo ga je waar mogelijk van periodiek onderhoud naar predictief onderhoud.

Iedereen werkt mee

Wil je echt controle en overzicht, dan weet je dat je niet alles zelf kunt doen. Daarom laat je de gebruikers van het pand met DOCC CONTROL bijdragen aan onderhoud. Niet met geeltjes, 20 belletjes of appjes. Is ergens een probleem, dan kunnen zij dit eenvoudig melden door een ‘ticket’ aan te maken met de gebruiksvriendelijke app en door het scannen van een Smartsticker met QR Code en NFC Chip. Een belangrijke taak van DOCC CONTROL is het stroomlijnen van informatie, taken en verantwoordelijkheden.

Dankzij de volledige informatie uit het ticket kunnen onderhoudspartners die je probleem of onderhoud fiksen goed voorbereid aan de slag. Vanuit de app houd je overzicht op alle openstaande tickets en (on)opgeloste problemen. Heldere rapportages zorgen ervoor dat jou niets ontgaat en alles op rolletjes loopt. Plus je kunt er concreet je fixers mee evalueren.

Zet gebouwen smart in

Dankzij The Internet of Things ‘werkt’ zelfs het gebouw mee en word je aan alle kanten geïnformeerd over het onderhoud. Installaties, apparaten en systemen worden ingesteld zodat ze rechtstreeks storingen met de app communiceren. Zo laat een printer per mail aan DOCC CONTROL weten dat de inkt bijna op is. Waar dit niet mogelijk is, kan een draadloze DOCC CONTROL Node ingezet worden. Zo’n Node meet dat een serverruimte te heet wordt en vertelt het aan de app. Koppel de Node aan een deur en hij vertelt hoe vaak deze open is geweest, zodat jij precies weet wanneer je onderhoud kunt verwachten. Dat is slim data verzamelen en combineren zodat je onderhoud efficiënter kunt inplannen.

Meer weten over smart onderhoud?
Je leest het hier:

  • In slechts een paar stappen naar smart onderhoud
  • Wat heb je nodig?
  • Wat is smart onderhoud precies?


Snel van start

Binnen 15 minuten heb je DOCC CONTROL geïnstalleerd en ben je klaar om aan de slag te gaan met smart onderhoud. Met overzicht en controle. Zonder kabels, zonder flinke investeringen, zonder vergaderingen en zelfs zonder cursussen of uitgebreide handleidingen.

Probeer nu DOCC CONTROL 30 dagen gratis en download de app.  
Probeer 1 maand gratis uit